企业实力--1920x469

Tentang Kami

Yonker (Xuzhou Yongkang Electronic Science Technology Co., Ltd.Diadegkeun dina 2005 sareng kami mangrupikeun pabrik alat médis profésional anu kasohor di dunya anu ngahijikeun R&D, produksi, penjualan sareng jasa.Ayeuna Yonker boga tujuh subsidiaries.Produk in3 kategori nutupan leuwih ti 20 runtuyan ngawengku oximeters, monitor sabar, ECG, pompa jarum suntik, monitor tekanan getih, concentrator oksigén, nebulizers jsb, nu diékspor ka leuwih ti 140 nagara jeung wewengkon.

 R & D jeung Produksi

Yonker gaduh dua pusat R&D di Shenzhen sareng Xuzhou kalayan tim R&D sakitar 100 urang.Ayeuna urang gaduh ampir 200 patén-patén sareng mérek dagang otorisasi.Yonker ogé boga tilu basa produksi ngawengku wewengkon 40000 méter pasagi dilengkepan laboratorium bebas, puseur nguji, garis produksi SMT calakan profésional, bengkel bébas lebu, processing kapang precision jeung pabrik suntik molding, ngabentuk produksi lengkep jeung ongkos-dikadalikeun jeung kualitas. sistem kontrol.Kaluaran ampir 12 juta unit pikeun nyumponan kabutuhan palanggan global.

Tim jasa saatos-jualan

Dina hidayah tina nilai "ikhlas, cinta, efisiensi, jeung tanggung jawab", Yonker boga sistem layanan sanggeus-jualan mandiri pikeun distribusi, OEM jeung konsumén tungtung.Tim jasa online sareng offline nanggungjawaban kanggo sadayana siklus kahirupan produk.Dina raraga ngaronjatkeun efisiensi layanan, jualan Yoner sarta tim jasa sakuliah 96 nagara jeung wewengkon, dina 5 jam ngabales mékanisme linkage paménta, nyadiakeun konsumén jeung rojongan teknis leuwih profésional.

Manajemén Kualitas sareng Sertifikasi

Sistem ngawaskeun kualitas sadayana prosés Yonker langkung kondusif pikeun perenah global merek Yonker.Nepi ka ayeuna, langkung ti 100 produk gaduh CE, FDA, CFDA, ANVISN, TUV ISO13485, CMD ISO9001 sareng sertifikasi anu sanés.Inspeksi produk nyertakeun IQC, IPQC, OQC, FQC, MES, QCC sareng prosés kontrol standar anu sanés, Yonker dipeunteun salaku Perusahaan High-tech Nasional, Perusahaan Kauntungan Intelektual Nasional, Unit Anggota Perusahaan Jiangsu Médis Manufaktur Perusahaan. hubungan koperasi istilah jeung Rumah Sakit Renhe, Respironics, Philips, Suntech Médis, Nellcor, Masimo jeung merek well-dipikawanoh séjén.

Visi perusahaan

Aspire kana cukang lantaran hirup jeung kaséhatan

2025 Top 100 alat médis Cina

Nilai inti perusahaan:Ikhlas, cinta, efisiensi sareng tanggung jawab

Misi perusahaan:Salawasna taat ka nyadiakeun konsumén jeung produk alus kalawan harga tinggi na pindah haté masarakat

Rumah Sakit Internasional Düsseldorf sareng Pameran Alat Médis di Jerman

Rumah Sakit Internasional Düsseldorf sareng Pameran Alat Médis di Jerman (1)
微信图片_20231114085423
Rumah Sakit Internasional Düsseldorf sareng Pameran Alat Médis di Jerman (6)
微信图片_20231114085416
Rumah Sakit Internasional Düsseldorf sareng Pameran Alat Médis di Jerman (4)
微信图片_20231114085434
Rumah Sakit Internasional Düsseldorf sareng Pameran Alat Médis di Jerman (3)
Rumah Sakit Internasional Düsseldorf sareng Pameran Alat Médis di Jerman (8)

2023 Cina (Shenzhen) 88th Cina Alat Médis Internasional (Gugur) Expo

2023 Cina (Shenzhen) Pameran Alat Médis Internasional Cina (Gugur) ka-88 (yonkermed&periodmed) (2)
2023 Cina (Shenzhen) Pameran Alat Médis Internasional Cina (Gugur) ka-88 (yonkermed&periodmed) (15)
2023 Cina (Shenzhen) Pameran Alat Médis Internasional Cina ka-88 (Gugur) (Yonkermed&periodmed) (7)
2023 Cina (Shenzhen) Pameran Alat Médis Internasional Cina (Gugur) ka-88 (yonkermed&periodmed) (2)
2023 Cina (Shenzhen) Pameran Alat Médis Internasional Cina ka-88 (Gugur) (Yonkermed&periodmed) (37)
2023 Cina (Shenzhen) Pameran Alat Médis Internasional Cina (Gugur) ka-88 (yonkermed&periodmed) (14)
2023 Cina (Shenzhen) Pameran Alat Médis Internasional Cina ka-88 (Gugur) (Yonkermed&periodmed) (24)
2023 Cina (Shenzhen) Pameran Alat Médis Internasional Cina (Gugur) ka-88 (yonkermed&periodmed) (13)
2023 Cina (Shenzhen) Pameran Alat Médis Internasional Cina ka-88 (Gugur) (Yonkermed&periodmed) (35)
2023 Cina (Shenzhen) Pameran Alat Médis Internasional Cina ka-88 (Gugur) (Yonkermed&periodmed) (33)
2023 Cina (Shenzhen) Pameran Alat Médis Internasional Cina ka-88 (Gugur) (Yonkermed&periodmed) (29)
2023 Cina (Shenzhen) Pameran Alat Médis Internasional Cina (Gugur) ka-88 (yonkermed&periodmed) (21)
2023 Cina (Shenzhen) Ekspo Alat Médis Internasional Cina (Gugur) ka-88 (Yonkermed&periodmed) (32)
2023 Cina (Shenzhen) Pameran Alat Médis Internasional Cina (Gugur) ka-88 (yonkermed&periodmed) (16)
2023 Cina (Shenzhen) Pameran Alat Médis Internasional Cina (Gugur) ka-88 (yonkermed&periodmed) (6)
2023 Cina (Shenzhen) Pameran Alat Médis Internasional Cina ka-88 (Gugur) (Yonkermed&periodmed) (39)

Booth Pameran Médis Yonker di Jakarta, Indonésia di Aula B 238 & 239

Booth Pameran Médis Yonker di Indonésia di Aula B 238 & 239 (10)
Booth Pameran Médis Yonker di Indonésia di Aula B 238 & 239 (8)
Booth Pameran Médis Yonker di Indonésia di Aula B 238 & 239 (1)
Booth Pameran Médis Yonker di Indonésia di Aula B 238 & 239 (4)
Booth Pameran Médis Yonker di Indonésia di Aula B 238 & 239 (3)
Booth Pameran Médis Yonker di Indonésia di Aula B 238 & 239 (5)
Booth Pameran Médis Yonker di Indonésia di Aula B 238 & 239 (2)
Booth Pameran Médis Yonker di Indonésia di Aula B 238 & 239 (7)

Produk Yonkermed Ditampilkeun dina Pameran Kaséhatan Afrika Selatan 2023

Produk Yonkermed Ditampilkeun dina Pameran Kaséhatan Afrika Selatan 2023 (5)
Produk Yonkermed Ditampilkeun dina Pameran Kaséhatan Afrika Selatan 2023 (2)
Produk Yonkermed Ditampilkeun dina Pameran Kaséhatan Afrika Selatan 2023 (4)
Produk Yonkermed Ditampilkeun dina Pameran Kaséhatan Afrika Selatan 2023 (7)

Anyar 2023 Yonker Médis Pameran Alat

Pameran Alat Médis Yonker(1)
Pameran Alat Médis Yonker(2)
Pameran Alat Médis Yonker(3)
Pameran Alat Médis Yonker(4)
Pameran Alat Médis Yonker(5)
Pameran Alat Médis Yonker(6)
Pameran Alat Médis Yonker(7)
Pameran Alat Médis Yonker(8)

Tim Élit

2-12
2-10
2-11
1
微信截图_20220324164351 (2)
3
2-1
2-9

Usaha Usaha Honor

Yonker dipeunteun salaku National High-tech Enterprise, National Intelektual Property Advantage Enterprise, Jiangsu Medical Device Manufacturing Enterprise Member Unit.And Yonker parantos ngajaga hubungan koperasi jangka panjang sareng Rumah Sakit Renhe, Respironics, Philips, Suntech Medical, Nellcor, Masimo sareng sumur sanésna. -merek dipikawanoh.

Nepi ka ayeuna, langkung ti 100 produk gaduh CE, FDA, CFDA, ANVISN, TUV ISO13485, CMD ISO9001 sareng sertifikasi anu sanés.Inspeksi produk nyertakeun IQC, IPQC, OQC, FQC, MES, QCC sareng prosés kontrol standar anu sanés.

QQ Gambar 20190306153715
微信图片_20191230133519
微信图片_20191230133504
软件企业证书

Sertifikasi Standar Internasional

测试修改后123
ngeunaan-urang-2

Jaringan Pelayanan

Manggihan puseur layanan kami deukeut anjeun

打印

Mitra Koperasi

mitra-1

Respironics jsb 2

pasangan-4

Divisi cahaya Philips

pasangan-3

Supplier modul tekanan getih global

mitra-5

45% pangsa pasar SPO2 global

pasangan-2

Panyadia gas anestetik AG