about-us

Pabrik Témbongkeun

Ayeuna, Yonker boga tilu basa produksi ngawengku wewengkon 40000 méter pasagi dilengkepan laboratorium bebas, puseur nguji, garis produksi SMT calakan profésional, bengkel bébas lebu, processing kapang precision jeung suntik molding pabrik, ngabentuk produksi lengkep jeung ongkos-dikadalikeun. jeung sistem kontrol kualitas.

Produk dina 3 kategori nutupan leuwih ti 20 runtuyan ngawengkuoksiméter, monitor pasien,mesin ultrasound,EKG, pompa jarum suntik, monitor tekanan getih, konsentrator oksigén jsb, kaluaran ampir 12 juta unit pikeun nyumponan kabutuhan palanggan global.

Processing kapang jeung suntik molding Factory

Yonker
Yonker
产线 (5)-5
Yonker
Yonker
Yonker

Laboratorium sarta Tés Center

yonker patient monitor
yonker monitor
yonker medical
monitor yonker
patient monitor yonker
multiparametro yonker

Lingkungan Produksi

4
productionquality-3
3
2
1
7
8
9
productionquality-2
10
产线 (5)
产线 (5)-1

Basis Produksi

产线 (5)-2
产线 (5)-3
产线 (5)-4