Hot selling produk

Monitor Pasien Umum Bangsal

Monitor Pasien ICU

Fingertip Pulse Oximeter

01
01
01
  • Bedside Cardiac Monitor YK-8000CS

    Bedside Cardiac Monitor YK-8000CS

    Fitur Modél: YK-8000CS Asli: Jiangsu, Cina Klasifikasi instrumen: Garansi Kelas II: 2 taun Sertifikasi: CE, FSC, ISO13485, Ukuran Monitor ISO9001: 305mm * 162mm * 290mm ...

    Tempo deui
  • YK-8000C Patient Bedside Monitor

    YK-8000C Sabar Bedside Monitor

    Fitur Modél: YK-8000C Asli: Jiangsu, Cina Klasifikasi instrumen: Kelas II Garansi: 2 taun Sertifikasi: CE, FSC, ISO9001, ISO13485 Ukuran Monitor: 305mm * 162mm * 290mm ...

    Tempo deui
  • Yonker 8000C-1 cardiac monitor multi-parameter

    Yonker 8000C-1 monitor cardiac multi-parameter

    Fitur 12,1 inci resolusi luhur warna tampilan LCD TET.Ipis jeung torek dina desain, merenah tur portabel pikeun pamaké.Analisis bagean ST real-time, deteksi pacemaker.Rupa-rupa di...

    Tempo deui
  • M8 Transport Multi-Parameter Patient Monitor

    M8 Angkutan Multi-Parameter Pasén Monitor

    Fitur M8 Transport Multi-parameter Patient Monitor Range Aplikasi: Dewasa/Pediatric/Neonatal/Kedokteran/Bedah/Operating Room/ICU/CCU Display: 8 inci TFT sreen Parameter:Spo2, Pr, Nib...

    Tempo deui
  • IE12 Moduel Multi-Parameter Patient Monitor

    IE12 Module Multi-Parameter Pasén Monitor

    Fitur Modél: E12 Asli: Jiangsu, Cina Klasifikasi instrumen: Kelas II Garansi: 2 taun Sertifikasi: CE, FSC, ISO9001, ISO13485 Ukuran Monitor: 305mm * 162mm * 290mm Cente ...

    Tempo deui
  • YK-8000D Multi-Parameter Patient Monitor

    YK-8000D Multi-Parameter Sabar Monitor

    Fitur YK-8000D Multi-parameter Patient Monitor Range Aplikasi: Dewasa / Anak / Neonatal / Kedokteran / Bedah / Ruang Operasi / ICU / CCU Tampilan: 15 inci TFT sreen Parameter: Spo2, Pr, Nibp, ...

    Tempo deui
  • IE15

    IE15

    Fitur Modél: E15 Asli: Jiangsu, Cina Klasifikasi instrumen: Kelas II Garansi: 2years Sertifikasi: CE, ISO13485, FSC, ISO9001 Ukuran Monitor: 360mm * 162mm * 320mm Témbongkeun rinci E Se...

    Tempo deui
  • 8inch Neonatal icu Patient Monitor

    Monitor Pasien Neonatal icu 8 inci

    Fitur Dipaké pikeun NICU, mindahkeun, sarta bantuan munggaran, Konsep Podomoro Smart, nyadiakeun komprehensif / solusi husus Attched kalawan Micro stream ETCO2, Nellcor / masimo SPO2whose global ...

    Tempo deui
  • Yonker Pulse Oximeter YK-81A

    Yonker Pulse Oximeter YK-81A

    Warna: Hideung, Héjo, Biru, Pink
    tampilan OLED, nembongkeun genep modus tampilan béda
    Konsumsi kakuatan-rendah, terus dianggo langkung ti genep jam nganggo dua batré AAA
    Indikator tegangan low
    Dina henteuna sinyal sanggeus 8 detik, produk bakal otomatis pareum
    Leutik dina volume, lampu dina beurat, sarta merenah pikeun mawa

    Tempo deui
  • Yonker LED Pulse Oximeter YK-83C-LED

    Yonker LED pulsa Oximeter YK-83C-LED

    Fitur Produk Innovated fingertip pulse oximeter nyadiakeun metode ukuran anu akurat sareng dipercaya pikeun tingkat oksigén dina getih sareng ningalikeun data denyut nadi sareng jenuh SpO2 kalayan...

    Tempo deui
  • Yonker Pulse Oximeter for Kid K1

    Yonker Pulse Oximeter pikeun Kid K1

    1.Colors Pilihan: Konéng, Beureum design 2.Unique pikeun pamakéan anak, leutik tur aman, inohong kartun lucu nyadiakeun kids Anjeun pangalaman senang 3.With a landyard sarta mawa hal merenah pikeun urang ...

    Tempo deui
  • Bedside Cardiac Monitor YK-8000CS
  • YK-8000C Patient Bedside Monitor
  • Yonker 8000C-1 cardiac monitor multi-parameter
  • M8 Transport Multi-Parameter Patient Monitor
  • IE12 Moduel Multi-Parameter Patient Monitor
  • YK-8000D Multi-Parameter Patient Monitor
  • IE15
  • 8inch Neonatal icu Patient Monitor
  • Yonker Pulse Oximeter YK-81A
  • Yonker LED Pulse Oximeter YK-83C-LED
  • Yonker Pulse Oximeter for Kid K1

Tentang Kami

Diajar ngeunaan Yonker

Xuzhou Yonker Electronic Science Technology Co., Ltd.

Yonker diadegkeun dina 2005 sareng kami mangrupikeun pabrik alat médis profésional anu kasohor di dunya anu ngahijikeun R&D, produksi, penjualan sareng jasa.Ayeuna Yonker boga tujuh subsidiaries.Produk dina 3 kategori nutupan leuwih ti 20 runtuyan ngawengku oximeters, monitor sabar, ECG, pompa jarum suntik, monitor tekanan getih, concentrator oksigén, nebulizers jsb, nu diékspor ka leuwih ti 140 nagara jeung wewengkon.

Yonker gaduh dua pusat R&D di Shenzhen sareng Xuzhou kalayan tim R&D sakitar 100 urang.Ayeuna urang gaduh ampir 200 patén-patén sareng mérek dagang otorisasi.Yonker ogé boga tilu basa produksi nutupan wewengkon 40000 méter pasagi dilengkepan laboratorium bebas, puseur nguji, garis produksi SMT calakan profésional, bengkel bébas lebu, processing kapang precision jeung suntik molding pabrik, ngabentuk produksi lengkep jeung ongkos-dikadalikeun jeung kualitas. sistem kontrol.Kaluaran ampir 12 juta unit pikeun nyumponan kabutuhan palanggan global.

Tempo deui
  • taun

    Diadegkeun

  • Basis Produksi

  • +

    Wewengkon Ékspor

  • +

    Sertipikat

brt111
  • Professional

    Profésional

    Langkung 17 Taun + Pangalaman

  • Services

    Jasa

    Langkung ti 96 saatos departemén penjualan di Asia, Eropa, Amérika Kidul sareng Afrika.

  • Strength

    Kakuatan

    Produksi leuwih ti 12 juta unit produk per taun;Distribusi langkung ti 140 nagara sareng daérah.

Naha milih kami

1. Tim R&D:
Yonker gaduh dua pusat R&D di Shenzhen sareng Xuzhou, pikeun nyumponan panalungtikan sareng pamekaran mandiri sareng jasa ngaropéa OEM.

 

2. Téknis sarta sanggeus-jualan rojongan
online (layanan palanggan online 24-jam) + offline (Asia, Eropa, Amérika Kidul, Afrika tim layanan lokalisasi), dealers husus sarta OEM tim layanan sanggeus-jualan pikeun nyadiakeun solusi sesar sampurna jeung hidayah teknis produk jeung latihan.

 

3. kauntungan harga
Yonker boga kapasitas produksi pinuh prosés bubuka kapang, suntik molding jeung produksi, kalawan kamampuhan kontrol ongkos kuat tur leuwih kaunggulan harga.

Tingali deui

Kategori

Diajar sajarah ngembangkeun parusahaan

Warta

Inpormasi panganyarna ngeunaan Yonker