Naha Pilih Yonker

Profésional

Waktu Didirikeun:
Yonker diadegkeun dina 2005 sareng gaduh 17 taun pangalaman dina industri perawatan médis dasar.

Basis Produksi:
3 pabrik kalayan legana 40.000 m2, kalebet: laboratorium mandiri, pusat uji, garis produksi SMT calakan, bengkel bébas lebu, pamrosésan kapang precision sareng pabrik suntik molding.

Kapasitas produksi:
Oximeter 5 juta unit;Monitor pasien 5 juta unit;Monitor tekanan darah 1,5 juta unit;sarta total kaluaran taunan ampir 12 juta unit.

Nagara Ékspor sareng Wewengkon:
Kaasup Asia, Eropa, Amérika Kidul, Afrika sareng pasar konci sanés di 140 nagara sareng daérah.

Yonker Factory

Seri produk

Produk dibagi kana pamakéan rumah tangga jeung médis dua kategori, kaasup leuwih 20 runtuyan kayaning: monitor sabar, oximeter, mesin ultrasound, mesin ECG, pompa suntik, monitor tekanan getih, generator oksigén, atomizer, ubar tradisional Cina anyar (TCM) produk.

 

Pangabisa R&D

Yonker ngagaduhan pusat R&D di Shenzhen sareng Xuzhou, kalayan tim R&D ampir 100 urang.
Ayeuna, Yonker gaduh ampir 200 patén sareng mérek dagang otorisasi pikeun nyumponan sarat kustomisasi palanggan.

 

Keunggulan Harga

Kalawan R&D, bubuka kapang, suntik molding, produksi, kontrol kualitas, pangabisa jualan, pangabisa kontrol ongkos kuat, nyieun kaunggulan harga leuwih kalapa.

 

Manajemén Kualitas sareng Sertifikasi

Sakabeh sistem kontrol kualitas prosés gaduh CE, FDA, CFDA, ANVISN, ISO13485, sertifikasi ISO9001 leuwih ti 100 produk.
Uji produk nyertakeun IQC, IPQC, OQC, FQC, MES, QCC sareng prosés kontrol standar anu sanés.

 

Jasa jeung Rojongan

Rojongan latihan: dealers jeung OEM tim layanan sanggeus-jualan nyadiakeun produk hidayah teknis, latihan jeung ngungkulan solusi;
Ladenan online: Tim layanan online 24 jam;
Tim layanan lokal: tim layanan lokal di 96 nagara jeung wewengkon di Asia, Amérika Kidul, Afrika jeung Éropa.

 

Posisi Pasar

Volume penjualan oximeter sareng produk séri monitor mangrupikeun 3 pangluhurna di dunya.

 

Honors jeung Mitra Perusahaan

Yonker parantos dilélér salaku Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, Perusahaan Kauntungan Hak Intelektual Nasional, Unit Anggota Produsén Alat Médis di Propinsi Jiangsu, sareng parantos ngajaga hubungan koperasi jangka panjang sareng merek terkenal sapertos Rumah Sakit Renhe, Weikang, Philips, Suntech. Médis, Nellcor, Masimo jsb.