about-us

Yonker Sajarah

Adhering kana fokus customer, Yonker salawasna mere ceuli kana kabutuhan konsumén 'ku kituna pikeun minuhan kapuasan maranéhanana.
1. Ngadegkeun sistem kerja pasar-dipuseurkeun jeung customer-berorientasi.
2. Ngadegkeun mékanisme kolaborasi pikeun gancang ngabales kabutuhan konsumén.
3. Aktif ngadangukeun eupan balik ti konsumén jeung ngajawab kasusah maranéhanana.
4. Terus ningkatkeun kualitas produk sareng nyegah résiko kualitas.

C3LHD

Sajarah Pangwangunan

2021

Jeram bakal maju kalayan wani sareng nyiptakeun kamulyaan anu langkung ageung.

2020

15 taun naek angin jeung ombak geus matak monumen megah.

2019

Kami hiji-hijina, ngahijikeun sareng nyerep sumber daya kualitas luhur pikeun ngawangun merek profésional dina widang kaséhatan.

2018

Dumasar kana kaséhatan sareng kualitas anu saé, turutan tren.

2017

Ngawanohkeun heubeul jeung mawa mudik anyar, ningkatkeun struktur produk anyar jeung heubeul, sarta ningkatkeun nilai brand.

2016

Angin jeung hujan, balayar jeung maju ka hareup.

2015

Kuring nekad pikeun ngudag impian kuring, pikeun pindah langkung tebih

2014

Élmu sareng téknologi mingpin pangwangunan anu séhat sareng komprehensif global; Kumpulkeun konsensus sareng nguatkeun kapercayaan.

2013

Ti Visi ka Fruition.

2012

Ngawasaan téknologi inti, integritas nyiptakeun prestasi anu hébat.

2011

Transformasi rencana sareng kéngingkeun moméntum;Reformasi jeung inovasi, persatuan pangaweruh jeung aksi.

2010

Akumulasi aslina dimimitian steadily.

2008

Kami ngaluncurkeun strategi prioritas pasar luar negeri sareng usaha pikeun asup ka pasar luar negeri.

2005

Xuzhou Yongkang sacara resmi diadegkeun.

company-history-pro-1