about-us

Service & Rojongan

Saatos Sale

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur, mangga ngahubungi kami dina waktosna.layanan palanggan téh online 24 jam sapoé.

Dina hidayah tina nilai "Kaikhlasan, Cinta, Efisiensi, Jeung Tanggung jawab ", Yonker boga sistem layanan sanggeus-jualan bebas pikeun distribusi, OEM jeung konsumén tungtung.Tim jasa online sareng offline nanggungjawaban kanggo sadayana siklus kahirupan produk.

Dina raraga ngaronjatkeun efisiensi layanan, Yonker jualan na tim layanan sakuliah 96 nagara jeung wewengkon, dina 8 jam ngabales mékanisme linkage paménta, nyadiakeun konsumén jeung rojongan teknis leuwih profésional.

sistem manajemen hubungan customer CRM canggih, layanan preventif proaktif, nu nyadiakeun konsumén jeung rojongan sanggeus-diobral profésional.

Jasa sareng Rojongan:
1. rojongan Pelatihan: Dealers jeung OEM tim layanan sanggeus-jualan nyadiakeun produk hidayah teknis, latihan jeung ngungkulan solusi;
2. Ladenan online: Tim layanan online 24 jam;
3. Tim layanan lokal: tim layanan lokal di 96 nagara jeung wewengkon di Asia, Amérika Kidul, Afrika jeung Éropa.

微信截图_20220518095421
Yonker
微信截图_20220518100931

Jasa Pangiriman

Kami ngagaduhan mesin uji serelek bungkusan profésional, kami bakal nguji kualitas bungkusan unggal produk énggal pikeun kasalametanna saatos ragrag tina jangkungna hiji dugi ka dua méter.Buktina ku kanyataan, kasalametan bungkusan kalolobaan produk urang dijamin.

Services
Services