news

Warta Industri

  • Why the blood pressure is different when electronic blood pressure monitor on continuous measurement?

    Naha tekanan getih béda nalika monitor tekanan darah éléktronik dina pangukuran kontinyu?

    Pangukuran tekanan darah biasa sareng catetan rinci, sacara intuitif tiasa ngartos kaayaan kaséhatan.Monitor tekanan darah éléktronik populer pisan, seueur jalma langkung resep mésér monitor tekanan darah sapertos kitu pikeun genah di bumi pikeun ngukur ku nyalira.Som...
  • What SpO2 oxygen level is normal for COVID-19 patients

    Naon tingkat oksigén SpO2 normal pikeun pasien COVID-19

    Pikeun jalma normal, SpO2 bakal ngahontal 98% ~ 100%.Pasién anu ngagaduhan inféksi coronavirus, sareng pikeun kasus anu hampang sareng sedeng, SpO2 tiasa henteu kapangaruhan sacara signifikan.Pikeun penderita parna sareng gering kritis, aranjeunna sesah engapan, sareng jenuh oksigén tiasa turun....
  • What is the function and works of fingertip pulse oximeter?

    Naon fungsi jeung fungsi fingertip pulse oximeter?

    Oximeter pulsa fingertip diciptakeun ku Millikan dina taun 1940-an pikeun ngawas konsentrasi oksigén dina getih arteri, indikator penting tina parahna COVID-19.Yonker ayeuna ngajelaskeun kumaha fingertip pulse oximeter jalan?Ciri nyerep spéktral bio ...
  • Usage and working principle of multiparameter patient monitor

    Pamakéan sareng prinsip kerja monitor pasien multiparameter

    Monitor pasien multiparameter (klasifikasi monitor) tiasa nyayogikeun inpormasi klinis sareng rupa-rupa parameter tanda vital pikeun ngawaskeun pasien sareng nyalametkeun pasien.Numutkeun kana pamakean monitor di rumah sakit, kami parantos diajar yén unggal klinik ...
  • What is the side effect that use UVB phototherapy treats psoriasis

    Naon efek samping anu ngagunakeun UVB phototherapy ngubaran psoriasis

    Psoriasis mangrupakeun umum, sababaraha, gampang kambuh, hésé cageur panyakit kulit nu salian ti terapi ubar éksternal, terapi sistemik lisan, perlakuan biologis, aya perlakuan sejen nyaeta terapi fisik.UVB phototherapy mangrupakeun terapi fisik, Jadi naon ...
  • What is the ECG Machine Used For

    Naon Mesin ECG Dipaké Pikeun

    Salaku salah sahiji alat pamariksaan anu pang populerna di rumah sakit, mesin ECG ogé mangrupikeun alat médis anu paling dipikaresep ku staf médis garis hareup.Eusi utama mesin ECG tiasa ngabantosan urang nangtoskeun aplikasi klinis nyata sapertos kieu ...