about-us

Produksi & Quality Control

Kamampuhan Produksi

Yonker perenahna di Zona Pangembangan Ékonomi sareng Téknologi Xuzhou, kalayan dasar produksi 40,000 méter pasagi.

Kalayan pusat uji lab 500㎡, 4 jalur produksi SMT calakan profésional, bengkel bébas lebu 2500㎡ sareng pamrosésan kapang precision sareng kapasitas cetakan suntik standar, Yonker parantos ngawangun sistem ranté industri manufaktur anu lengkep.

default
products (1)
96
150
微信截图_20220324165801
product-3
产线 (5)-2
产线 (5)-3
产线 (5)-4

Kontrol kualitas

Kami geus ngadegkeun kualitas produk unggulan ngadalikeun sarta inspeksi standar, sertipikat kami possessing: CFDA, CE, US FDA, ANVISN, TUV ISO13485, CMD ISO9001 & ISO13485, jsb Manajemén Quality Total dilaksanakeun salila prosés produksi.Prosés pamariksaan produk nyertakeun IQC, IPQC, OQC sareng FQC.Operasi standar salaku Manajemén Lapang 6S, MES sareng mékanisme kerja QCC mastikeun produk Yonker tiasa nyumponan kapuasan para nasabah.

DSC8316-1
DSC8316-2
DSC8316
DSC8316-3
DSC8316-5
微信截图_20220324165646