products1

Yonker Pulse Oximeter YK-81A

Katerangan pondok:

 

Oximeter Méter pikeun rumah sakit / imah / klinik

 

Rentang Aplikasi:Rumah Sakit / Imah / Klinik

 

tampilan:Layar OLED, 4-arah & 6-mode tampilan nyadiakeun bacaan merenah

 

Parameter:Spo2, Pr, gelombang, bar pluse

 

Pilihan:Fungsi gravitasi, fungsi Blutooth

 

Jumlah Pesanan Minimum:2000 lembar

 

Pangiriman:Stok Barang bakal dikirim dina 3 dinten


Rincian produk

Spésifikasi teknis

Video produk

Tag produk

Fitur produk

Warna: Hideung, Héjo, Biru, Pink

tampilan OLED, nembongkeun genep modus tampilan béda

Konsumsi kakuatan-rendah, terus dianggo langkung ti genep jam nganggo dua batré AAA

Indikator tegangan low

Dina henteuna sinyal sanggeus 8 detik, produk bakal otomatis pareum

Leutik dina volume, lampu dina beurat, sarta merenah pikeun mawa

photobank (2)
photobank (6)

Hiji tombol operasi: Alat ieu ngan boga hiji tombol, nu ngajadikeun eta pisan gampang ngagunakeun, nalika anjeun kudu nguji data kaséhatan Anjeun (SpO2, PR ...), Anjeun ngan perlu nempatkeun ramo kana alat lajeng pencét tombol. .

Ukur gancang: YK-81A oximeter tiasa gancang nguji data anjeun dina 8 ~ 10 detik.

Diménsi: 58mm * 36mm * 33mm, 28g dina beurat, kompak tur portabel.

photobank (3)
photobank (1)
photobank

Kami gaduh sababaraha ngawaskeun data, pikeun terang kaséhatan anjeun iraha waé, ngajaga kaséhatan anjeun dimana waé.

Alat médis dina tingkat profésional, pangukuran anu langkung akurat.Yonker mangrupikeun panyadia solusi pikeun kahirupan séhat anjeun.

Kami nganggo chip ARM anu dipasang, karajinan kualitas luhur sareng konfigurasi standar anu luhur, nyayogikeun pangukuran anu langkung akurat.

photobank (4)

1 pc panutup silikon pikeun pilihan pilihan Anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • SpO2

    Rentang pangukuran

    70~99%

    Akurasi

    70% ~ 99%: ± 2 digit;

    0%~69% euweuh harti

    Resolusi

    1%

    kinerja perfusi low

    PI = 0,4%, SpO2=70%,PR=30bpm: Fluke

    Indéks II, SpO2+3 digit

    Laju Pulsa

    Ukur rentang

    30~240 bpm

    Akurasi

    ± 1 bpm atawa ± 1%

    Resolusi

    1 bpm

    Syarat Lingkungan

    Suhu Operasi

    5 ~ 40 ℃

    Suhu Panyimpenan

    -20 ~ + 55 ℃

    Kalembaban Ambient

    ≤80% euweuh kondensasi dina operasi

    ≤93% euweuh kondensasi di gudang

    Tekanan atmosfir

    86kPa~106kPa

     

    Spésifikasi
    Bungkusan 1 buah YK-81A

    1 pc lanyard

    1 pc instruksi manual

    2 pcs batré AAA-ukuran (Pilihan)

    1 pc kantong (pilihan)

    1 pc panutup silikon (pilihan) Dimensi58mm * 36mm * 33mmBeurat (tanpa batré) 28g

    produk patali