Warna Doppler Ultrasound Mesin

价格词_05
color doppler ultrasound machine

YK-UL8 _ Mesin Ultrasound Murah

Panjelasan Produk:
YK-UL8 mangrupikeun mesin ultrasound doppler warna awak pinuh anu stabil, dipercaya, dibabawa sareng gampang dioperasi.Éta ngagaduhan ciri harga murah sareng kualitas gambar anu luhur.Ieu cocog pikeun abdomén, obstetrics, organ leutik, vascular jeung item nu sejen tina ujian, ogé loba dipaké di rumah sakit leutik, klinik, puskesmas masarakat jeung tempat séjén.

Pilihan:

  • usik mikro-convex: beuteung, obstetrics, cardiac;
  • usik linier: organ leutik, vaskular, pediatrics, tiroid, payudara, arteri karotid;
  • usik gilig: beuteung, ginekologi, obstetrics, urology, ginjal;
  • usik Transvaginal: gynecology, obstetrics;
  • Rectal Probe: andrologi.

Aplikasi:
Loba dipaké di rumah sakit leutik, klinik, puseur kaséhatan masarakat jeung tempat séjén.

YK-UP8

YK-UP8 _ Panas Ultrasound Mesin

Panjelasan Produk:
YK-UP8 Doppler mesin ultrasound warna adopts téhnologi Imaging canggih tur mibanda kinerja gambar alus teuing. Ieu boga ciri operasi gampang, kinerja ongkos tinggi, gambar jelas, kualitas stabil sarta dipercaya, fungsi euyeub, rentang aplikasi lega tur mobilitas kuat.Cocog jeung multi-departemén, multi-awak bagian tina ultrasound examination.It ogé bisa minuhan kaperluan rumah sakit badag, outdoor bantuan munggaran tur klinik swasta.

Pilihan:

  • usik gilig: beuteung, ginekologi, obstetrics, urology, ginjal;
  • usik linier: organ leutik, vascular, pediatrics, tiroid, payudara, arteri karotid;
  • Micro-convex usik: beuteung, obstetrics, cardiac;
  • usik transvaginal: Ginekologi, obstetrics;
  • Rectal Probe: Andrologi.

Aplikasi:
Cocog jeung multi-departemén, multi-awak bagian tina ultrasound examination.It ogé bisa minuhan kaperluan rumah sakit badag, outdoor bantuan munggaran tur klinik swasta.