news

Konperénsi peluncuran proyék manajemén Yonker Grup 6S dilaksanakeun kalayan suksés

Pikeun ngajalajah modél manajemén anyar, nguatkeun tingkat manajemén dina situs perusahaan, sareng ningkatkeun efisiensi produksi sareng citra merek perusahaan, dina 24 Juli, rapat peluncuran Grup Yonker 6S ( SEIRI, SEITION, SEISO, SEIKETSU ,SHITSHUKE,SAFETY) proyék manajemén ieu grandly diayakeun di Liandong U Valley Multimedia Konférénsi Room.Pausahaan urang husus diondang Bapak Jiang Binghong, konsultan senior Taiwan Jianfeng Enterprise Management Group, datang ka parusahaan urang pikeun ngalaksanakeun "6S" latihan pangaweruh dasar manajemén lean.Langkung ti 200 urang kalebet pamimpin Yonker Group, pusat manufaktur sareng departemén sanés ngahadiran konperénsi éta.

5

Dina rapat éta, Zhao Xuecheng, manajer umum perusahaan grup, mimiti ngadamel pidato anu penting.Anjeunna nyarioskeun ngeunaan-manajemén perusahaan sapertos balayar ngalawan arus, upami henteu maju, anjeun bakal mundur.Dina raraga ngidinan pabrik anyar lengkah nepi ka tingkat anyar dina dasar tina manajemen aslina, parusahaan geus dimimitian promosi komprehensif karya 6S.

2
3

Ngaliwatan hidayah ti konsultan profésional sarta gawé babarengan ati sadaya staf pausahaan, hayu unggal jalma di Yonker ti hal leutik pikeun ngatur sorangan ku kituna gawé bareng pikeun ngahontal-- lingkungan Yonker bersih, kualitas produk stabil, runtah workshop nyaeta ngurangan, efisiensi gawé ningkat, perlakuan pagawe ieu ningkat, sarta prosés produksi sakumaha lemes salaku pipa cai ketok.Ngaronjatkeun milik pagawe sacara, rasa prestasi jeung sakabéh gambar alus pausahaan.

4

Salajengna, diréktur panitia promosi 6S Mr. Zhao, ngumumkeun daptar anggota panitia promosi, sareng ngenalkeun sacara rinci struktur organisasi panitia promosi manajemén 6S perusahaan.

5

6S Manajer Panitia Palaksanaan Huangfeng solemnly ngadéklarasikeun atas nama panitia palaksanaan dina peluncuran konferensi: guna gancang deepen karya manajemén 6S, dina karya husus, panitia palaksanaan bakal nyieun unggal usaha pikeun sasuai jeung sarat tina konsultan jeung pausahaan. pamingpin, tanpa diskon na euweuh compromises.Dina hal kaayaan, fokus kana ngaidentipikasi jalma anu tanggung jawab promosi 6S, ngawangun struktur organisasi palaksanaan 6S sareng divisi manajemén tanaga.Ngaliwatan rupa-rupa bentuk, éta nyiptakeun atmosfir partisipasi pinuh, manajemén mandiri, perbaikan kontinyu, sarta Persib, sarta incorporates manajemén 6S kana manajemén poean Di antarana, pikeun ngawujudkeun alokasi optimal sarta pamakéan rasional sumberdaya, sarta terus ngaronjatkeun perusahaan di situs. tingkat manajemén.

6

Tina sudut pandang karyawan garis hareup, wawakil karyawan pusat manufaktur ngahijikeun pangalaman pribadi kana éta, sareng ngadamel pidato anu ditangtukeun di panggung.

7

Bapak Jiang Binghong, konsultan senior Jianfeng Perusahaan Manajemén Grup, ogé nyadiakeun analisis profésional sarta hidayah pikeun konferensi peluncuran 6S ieu. titik.Mudah-mudahan pelatihan bakal ngabantosan urang Tulang tonggong manajemén tiasa gancang ngawasaan kaahlian manajemén 6S sareng langkung saé ngatur padamelan 6S di tempat.

8

Sangkan kalancaran jeung kalancaran palaksanaan ieu kagiatan, dina acara peluncuran ieu ogé dilaksanakeun upacara pangajén “Koléksi Slogan 6S”, wawakil pagawé ngawihkeun lagu 6S, upacara komitmen sakumna pagawé, jeung ngaluarkeun brosur 6S.

9
10
11

Rapat ieu nandaan kamajuan komprehensif tina manajemen "6S" di Yonker Group.Sadaya departemén bakal nganggo manajemén "6S" pikeun ningkatkeun lingkungan produksi, ningkatkeun kualitas produk, tingkat kaamanan, sareng efisiensi kerja.

Kami yakin yén kalayan kamajuan anu jero sareng palaksanaan proyék, kami bakal teras-terasan ningkatkeun tingkat manajemén dina situs, sareng tungtungna sadar "Hayu pamikiran ramping ngalangkungan unggal sudut Yonker Group"


waktos pos: Jul-24-2021

produk patali