products1

YK-8000D Multi-Parameter Sabar Monitor

Katerangan pondok:

model:YK-8000D

Aslina:Jiangsu, Cina

Klasifikasi instrumen:Kelas II

Garansi:2 taun

Sertifikasi:CE, ISO13485, FSC, ISO9001

Ukuran Monitor:305mm * 162mm * 290mm


Rincian produk

Spésifikasi teknis

Video produk

Tag produk

Fitur

YK-8000D Multi-parameter Sabar Monitor

Rentang Aplikasi:

Dewasa/Anak/Neonatal/Kedokteran/Bedah/Ruang Operasi/ICU/CCU

tampilan:15 inci TFT sreen

Parameter:Spo2, Pr, Nibp, ECG, Resp, Temp

Pilihan:Etco2, Nellcor Spo2, 2-IBP, Recorder, Trolley, témbok Gunung

Basa:Inggris, Spanyol, Portugal, Polandia, Rusia, Turki, Perancis, Italia

Syarat kakuatan:
AC: 100 ~ 240V, 50Hz/60Hz
DC: Batré batré anu tiasa dicas deui:
11.1V 24wh batré Li-ion
8000d (5)

Asesoris

1 x alat

1 x Li-Baré

1 x Saluran kakuatan

1 x kawat bumi

1 x Buku Panduan Pamaké

1 x usik oksigén getih (pikeun SpO2, PR)

1 x manset tekanan darah (pikeun NIBP) 1 x kabel ECG (pikeun ECG, RESP)

1 x Suhu usik (pikeun Suhu)

acc-img

  • saméméhna:
  • Teras:

  • EKG

    Input

    3/5 kawat kabel ECG

    Bagian kalungguhan

    I II III aVR, aVL, aVF, V

    Meunangkeun pilihan

    *0,25, *0,5, *1, *2, Otomatis

    Laju nyapu

    6.25mm/s, 12.5mm/s, 25mm/s, 50mm/s

    Rentang laju haté

    15-30 bpm

    Kalibrasi

    ± 1mv

    Akurasi

    ± 1bpm atanapi ± 1% (pilih data anu langkung ageung)

    NIBP

    Métode tés

    Oscillometer

    Filsafat

    Dewasa, murangkalih sareng Neonate

    Jenis pangukuran

    Systolic Diastolic Mean

    Parameter pangukuran

    Otomatis, Pangukuran kontinyu

    Métode pangukuran Manual

    mmHg atanapi ± 2%

    SPO2

    Tipe tampilan

    Waveform, Data

    Rentang pangukuran

    0-100%

    Akurasi

    ± 2% (antara 70%-100%)

    Kisaran laju pulsa

    20-300 bpm

    Akurasi

    ± 1bpm atanapi ± 2% (pilih data anu langkung ageung)

    Resolusi

    1 bpm

    Suhu (Rektal & Permukaan)

    Jumlah saluran

    2 saluran

    Rentang pangukuran

    0-50 ℃

    Akurasi

    ± 0,1 ℃

    tampilan

    T1, T2, TD

    Unit

    Pilihan ºC/ºF

    Refresh siklus

    1s-2s

    Resp (Impedansi & Nasal Tube)

    Jenis pangukuran

    0-150 rpm

    Akurasi

    +-1bm atanapi +-5%, pilih data anu langkung ageung

    Resolusi

    1 rpm

    PR

    Pangukuran sareng rentang alarm:

    30 ~ 250 bpm

    akurasi pangukuran:

    ± 2 bpm atawa ± 2%

    Émbaran bungkusan

    Ukuran bungkusan

    370mm * 162mm * 350mm

    NW

    5 kg

    GW

    6,8 kg

    produk patali