products1

IE15

Katerangan pondok:

Alat Médis pikeun ICU rumah sakit kalayan bagan tren 7 dinten di panyimpen

Rentang Aplikasi:

Dewasa/Anak/Neonatal/Kedokteran/Bedah/Ruang Operasi/ICU/CCU

tampilan:15 inci TFT sreen

Parameter:Spo2, Pr, Nibp, ECG, Resp, Temp

Pilihan:Etco2, Nellcor Spo2, 2-IBP, Toel layar, fungsi Wifi, Recorder, Trolley, témbok Gunung

Basa:Inggris, Spanyol, Portugal, Polandia, Rusia, Turki, Perancis, Italia

Pangiriman:Stok Barang bakal dikirim dina 3 dinten


Rincian produk

Spésifikasi teknis

Video produk

Tag produk

Fitur

IE15_09

model:E15

Aslina:Jiangsu, Cina

Klasifikasi instrumen:Kelas II

Garansi:2 taun

Sertifikasi:CE, ISO13485, FSC, ISO9001

Ukuran Monitor:360mm * 162mm * 320mm

Témbongkeun rinci

2

E Series ngahontal ngawaskeun lila, di jero dewan ogé bisa ngarobah kana separtate dewan: ECG Board, Spo2 dewan, NIBP Board pikeun ngahontal akurasi tinggi

3

Konsumsi kakuatan anu rendah & desain tanpa kipas tiasa ngahontal syarat anu luhur pikeun ngaleungitkeun debu & tanpa bising sareng bebas polusi di departemén klinis.

1

Desain sirkuit dioptimalkeun, ngurangan pamakean énérgi, Batré ngajalankeun waktos ningkatkeun 25%

Solusi pinter

1

WIFI kalayan solusi IT pinter

Integrasi nirkabel sareng Central Monitoring Station Tren dinamis nyayogikeun dugi ka 240 jam inpormasi anu mangpaat pikeun ditinjau

8 ngambah per monitor jeung 16 monitor dina hiji layar

Ningali dugi ka 32 ranjang maksimal dina hiji platform sacara real-time Tinjau sareng atur data pasien iraha waé sareng dimana waé sareng sateuacan rumah sakit.

11

Sidestream / Microstream / Mainstream e Etco2 nyaeta pilihan.Rupa-rupa pilihan bisa cocog pikeun sabar intubated, cVP ventilasi relied sabar, non-intubated sabar

2-Ukur IBP kalayan bentuk gelombang, E Systoic, Diastolic, Mean Pressureon ART ICP, PA, LAP jsb pikeun minuhan posisi differend invasif tekanan getih tungtutan measurin

Aktipkeun ngawaskeun hemodinamik nganggo metode éncér termo.Henteu ngabagi ukuran penting tina aliran getih sareng pangiriman oksigén kana jaringan.

Asesoris

1 x alat

1 x Li-Baré

1 x Saluran kakuatan

1 x kawat bumi

1 x Buku Panduan Pamaké

1 x usik oksigén getih (pikeun SpO2, PR)

1 x manset tekanan darah (pikeun NIBP) 1 x kabel ECG (pikeun ECG, RESP)

1 x Suhu usik (pikeun Suhu)

acc-img

  • saméméhna:
  • Teras:

  • EKG

    Input

    3/5 kawat kabel ECG

    Bagian kalungguhan

    I II III aVR, aVL, aVF, V

    Meunangkeun pilihan

    *0,25, *0,5, *1, *2, Otomatis

    Laju nyapu

    6.25mm/s, 12.5mm/s, 25mm/s, 50mm/s

    Rentang laju haté

    15-30 bpm

    Kalibrasi

    ± 1mv

    Akurasi

    ± 1bpm atanapi ± 1% (pilih data anu langkung ageung)

    NIBP

    Métode tés

    Oscillometer

    Filsafat

    Dewasa, murangkalih sareng Neonate

    Jenis pangukuran

    Systolic Diastolic Mean

    Parameter pangukuran

    Otomatis, Pangukuran kontinyu

    Métode pangukuran Manual

    mmHg atanapi ± 2%

    SPO2

    Tipe tampilan

    Waveform, Data

    Rentang pangukuran

    0-100%

    Akurasi

    ± 2% (antara 70%-100%)

    Kisaran laju pulsa

    20-300 bpm

    Akurasi

    ± 1bpm atanapi ± 2% (pilih data anu langkung ageung)

    Resolusi

    1 bpm

    2-Suhu (Rektal & Permukaan)

    Jumlah saluran

    2 saluran

    Rentang pangukuran

    0-50 ℃

    Akurasi

    ± 0,1 ℃

    tampilan

    T1, T2, TD

    Unit

    Pilihan ºC/ºF

    Refresh siklus

    1s-2s

    Réspirasi (Impedansi & Nasal Tube)

    Jenis pangukuran

    0-150 rpm

    Akurasi

    ± 1bm atanapi ± 5%, pilih data anu langkung ageung

    Resolusi

    1 rpm

    syarat kakuatan
    AC: 100 ~ 240V, 50Hz/60Hz
    DC: Diwangun-di batré rechargeable 11.1V 24wh batré Li-ion
    Émbaran bungkusan
    Ukuran bungkusan 420mm * 380mm * 300mm
    NW 6 kg
    GW 7,3 kg

    produk patali