products1

Yonker 3 Parameter Ambulan Angkutan Pasén Monitor

Katerangan pondok:

runtuyan Yonker IE mangrupakeunmonitor pasiendirancang pikeun kaayaan angkutan.IE8 mangrupikeun monitor pasien multi-parameter anu dirancang sareng dikembangkeun pikeun ngawaskeun ambulan, anu hargana murah sareng gampang dianggo.

 

Konfigurasi pilihan:
Recorder, trolley mobile, panangan kasaimbangan

 

Aplikasi:
Yonker IE8 monitor sabar cocog pikeun mindahkeun sabar, babak bangsal, rumah sakit komunitas, etc.And cocog pikeun neonates, barudak, déwasa, manula jeung jenis séjén jalma.

 

Basa: Inggris, Spanyol, Portugal, Polandia, Rusia, Turki, Perancis, Italia

Pangiriman: Stock Barang bakal dikirim dina 72 jam

Garansi: 2 taun


Rincian produk

SPESIFIKASI PRODUK

LAYANAN & rojongan

Eupan balik

Tag produk

 

 

 

 

1. 3 parameter (SPO2, NIBP, PR);
2. 8 inci TP layar rampa, tingkat waterproof: IPX2;
3. Compact tur small.convenient pikeun pamakéan angkutan;
4. Dilengkepan ku bracket basajan pikeun pamakéan gampang dina desktop nu;

portable patient monitor
IE8_04

 

 

 

 

5. Kalawan adaptor 12V-2A;
6. Anti fibrillation, gangguan electrosurgical anti frékuénsi luhur;
7. Rojongan diagnosis, monitoring, bedah tilu modus ngawaskeun;
8. Rojongan kawat atawa sistem monitoring sentral nirkabel;
9. Alarm audio / visual, langkung merenah pikeun dokter pikeun niténan status pasien;

 

 

 

 

 

10. Fungsi panyimpen data otomatis: ngarojong ampir 96 jam query data monitoring sajarah;
11. Diwangun-di batré litium kapasitas tinggi (4 jam) pikeun outage kakuatan darurat atawa mindahkeun sabar.

portable patient monitor
portable patient monitor price
transport patient monitor
portable patient monitor

  • saméméhna:
  • Teras:

  • NIBP
    Métode tés
    Oscillometer
    Filsafat
    Dewasa, murangkalih sareng Neonate
    Jenis pangukuran
    Systolic Diastolic Mean
    Parameter pangukuran
    Otomatis, Pangukuran kontinyu
    Métode pangukuran Manual
    mmHg atanapi ± 2%
    SPO2
    Tipe tampilan
    Waveform, Data
    Rentang pangukuran
    0-100%
    Akurasi
    ± 2% (antara 70%-100%)
    Kisaran laju pulsa
    20-300 bpm
    Akurasi
    ± 1bpm atanapi ± 2% (pilih data anu langkung ageung)
    Resolusi
    1 bpm
    Suhu (Rektal & Permukaan)
    Jumlah saluran
    2 saluran
    Rentang pangukuran
    0-50 ℃
    Akurasi
    ± 0,1 ℃
    tampilan
    T1, T2, ☒T
    Unit
    Pilihan ºC/ºF
    Refresh siklus
    1s-2s

    1.Jaminan kualitas
    Standar kontrol kualitas anu ketat ngeunaan ISO9001 pikeun mastikeun kualitas pangluhurna;
    Ngabales masalah kualitas dina 24 jam, sarta ngarasakeun 7 poé balik.

    2. Garansi
    Sadaya produk gaduh garansi 1 taun ti toko kami.

    3. Nganteurkeun waktos
    Kaseueuran Barang bakal dikirim dina 72 jam saatos mayar.

    4.Three packagings milih
    Anjeun gaduh 3 pilihan bungkusan kotak kado khusus pikeun tiap produk.

    5. Kamampuhan Desain
    Karya seni / Instruksi manual / desain produk nurutkeun sarat customer urang.

    6.Customized LOGO jeung bungkusan
    1. Logo percetakan layar sutra (Min. order.200 pcs);
    2. Laser engraved logo (Min. order.500 pcs);
    3. Kotak Warna Paket / Polybag Paket (Min. order.200 pcs).

    好评-监护仪

    produk patali