products1

YK-8000C Sabar Bedside Monitor

Katerangan pondok:

 

6 parameter monitor pikeun pamakéan rumah sakit 7 poé trend chart di gudang

 

Rentang Aplikasi:

Dewasa/Anak/Neonatal/Kedokteran/Bedah/Ruang Operasi/ICU/CCU

 

tampilan:12,1 inci TFT sreen

 

Parameter:Spo2, Pr, Nibp, ECG, Resp, 2-Temp

 

Pilihan:Etco2, 2-IBP, Nellcor Spo2, Layar Toél,Wififungsi, Recorder, Trolley, témbok Gunung

 

Basa:Inggris, Spanyol, Portugal, Polandia, Rusia, Turki, Perancis, Italia

 

Pangiriman:StokBarang bakal dikirim dina 72 jam

 


Rincian produk

spésifikasi

Video produk

Eupan balik (2)

Tag produk

Fitur

6

model:YK-8000C

Aslina:Jiangsu, Cina

Klasifikasi instrumen:Kelas II

Garansi:2 taun

Sertifikasi:CE, FSC, ISO9001, ISO13485

Ukuran Monitor:305mm * 162mm * 290mm

Nepangkeun

Saleresna fléksibelPameran karya

Nyadiakeun dokuméntasi komprehensif dina titik perawatan

The YK-8000C workflows muka konci poténsi pinuh bedside

Observasijeung mantuan konsolidasi

Bassessments edside

17
4

Antarbeungeut pamaké vivid view jelas

Vital Signs Multi-parameter monitor pasien

Tempo inpo nu leuwih lengkep

Operasi gesture intuitif

Layar toél kapasitif

System Monitor puseur

1

WIFI kalayan solusi IT pinter
Integrasi nirkabel sareng Stasion Pangimeutan Tengah tren dinamis

nyadiakeun nepi ka 240 jam informasi mangpaat pikeun review 8 ngambah per

monitor jeung 16 monitor dina hiji layar Témbongkeun up 32 ranjang maksimum

dina hiji platform sacara real-time Review sareng ngatur data pasien iraha waé

jeung dimana wae di na pre-hospita

666

Asesoris

3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • EKG

    Input

    3/5 kawat kabel ECG

    Bagian kalungguhan

    I II III aVR, aVL, aVF, V

    Meunangkeun pilihan

    *0,25, *0,5, *1, *2, Otomatis

    Laju nyapu

    6.25mm/s, 12.5mm/s, 25mm/s, 50mm/s

    Rentang laju haté

    15-30 bpm

    Kalibrasi

    ± 1mv

    Akurasi

    ± 1bpm atanapi ± 1% (pilih data anu langkung ageung)

    NIBP

    Métode tés

    Oscillometer

    Filsafat

    Dewasa, murangkalih sareng Neonate

    Jenis pangukuran

    Systolic Diastolic Mean

    Parameter pangukuran

    Otomatis, Pangukuran kontinyu

    Métode pangukuran Manual

    mmHg atanapi ± 2%

    SPO2

    Tipe tampilan

    Waveform, Data

    Rentang pangukuran

    0-100%

    Akurasi

    ± 2% (antara 70%-100%)

    Kisaran laju pulsa

    20-300 bpm

    Akurasi

    ± 1bpm atanapi ± 2% (pilih data anu langkung ageung)

    Resolusi

    1 bpm

    2-Suhu (Rektal & Permukaan)

    Jumlah saluran

    2 saluran

    Rentang pangukuran

    0-50 ℃

    Akurasi

    ± 0,1 ℃

    tampilan

    T1, T2, TD

    Unit

    Pilihan ºC/ºF

    Refresh siklus

    1s-2s

    Réspirasi (Impedansi & Nasal Tube)

    Jenis pangukuran

    0-150 rpm

    Akurasi

    ± 1bm atanapi ± 5%, pilih data anu langkung ageung

    Resolusi

    1 rpm

    Syarat kakuatan:

    AC: 100 ~ 240V, 50Hz/60Hz

    DC: Diwangun-di batré rechargeable,

    11.1V 24wh batré Li-ion

    Émbaran bungkusan

    Ukuran bungkusan

    305mm * 162mm * 290mm

    NW

    4,5 kg

    GW 6,3 kg

     

     

    Leonel Rios Kolombia El producto llena las spécificaciones y espectativas.
    eder hollen Brazil O monitor multiparametro Yonker realmente é de boa qualidade, superou minhas expectativas.
    Excelente custo benefit.
     pl (3) pl (2)
    Tim Tran karajaan Inggris Supplier ieu (Mila Meng) salawasna beroperasi dina standar anu teu sampurna.Amanah jeung adil.A pelesir pikeun ngalakukeun bisnis jeung.Urang bakal kacida nyarankeun.
    Surasak Noomjaroen Thailand Kuring meunang produk.Éta saé sapertos anu dipiharep.Seller saé dina palayanan.
    Samuel Barrios Vénézuéla jasa jeung produk pohara alus.
    Tim Tran karajaan Inggris Supplier luar biasa, profésional Mila Meng.Ngan eupan balik pangalusna dibikeun.Anu pangsaéna anu kuring resep damel.
    Jorge Moran Ékuador execelente producto y buena atención por parte de Mila
    David de Castro Filipina produk dikirimkeun sakumaha ditétélakeun

    produk patali