products1

Bedside Cardiac Monitor YK-8000CS

Katerangan pondok:

 

Monitor bedside pikeun rumah sakit sareng 5 parameter

 

Rentang Aplikasi:

Dewasa/Anak/Neonatal/Kedokteran/Bedah/Ruang Operasi/ICU/CCU

 

tampilan:12,1 inci TFT sreen

 

Parameter:Spo2, Pr, Nibp, ECG, Resp, Temp

 

Pilihan:Etco2, Nellcor Spo2, Suntch Nibp, Touich Screen, fungsi Wifi, Recorder, Trolley, Wall Mount

 

Basa:Inggris, Spanyol, Portugal, Polandia, Rusia, Turki, Perancis, Italia

 

Pangiriman: Stok Barang bakal dikirim dina 72 jam

 


Rincian produk

Spésifikasi teknis

Video produk

Eupan balik (2)

Tag produk

Fitur

7

model:YK-8000CS

Aslina:Jiangsu, Cina

Klasifikasi instrumen:Kelas II

Garansi:2 taun

Sertifikasi:CE, FSC, ISO13485, ISO9001

Ukuran Monitor:305mm * 162mm * 290mm

Puseur Monitor System

WIFI kalayan solusi IT pinter
Integrasi nirkabel sareng Stasion Pangimeutan Tengah tren dinamis

nyadiakeun nepi ka 240 jam informasi mangpaat pikeun review 8 ngambah per

monitor jeung 16 monitor dina hiji layar Témbongkeun up 32 ranjang maksimum

dina hiji platform sacara real-time Review sareng ngatur data pasien iraha waé

jeung dimana wae di na pre-hospita

00
1

Asesoris

1 x alat

1 x Li-Baré

1 x Saluran kakuatan

1 x kawat bumi

1 x Buku Panduan Pamaké

1 x usik oksigén getih (pikeun SpO2, PR)

1 x manset tekanan darah (pikeun NIBP) 1 x kabel ECG (pikeun ECG, RESP)

1 x Suhu usik (pikeun Suhu)

1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • EKG

    Input

    3/5 kawat kabel ECG

    Bagian kalungguhan

    I II III aVR, aVL, aVF, V

    Meunangkeun pilihan

    *0,25, *0,5, *1, *2, Otomatis

    Laju nyapu

    6.25mm/s, 12.5mm/s, 25mm/s, 50mm/s

    Rentang laju haté

    15-30 bpm

    Kalibrasi

    ± 1mv

    Akurasi

    ± 1bpm atanapi ± 1% (pilih data anu langkung ageung)

    NIBP

    Métode tés

    Oscillometer

    Filsafat

    Dewasa, murangkalih sareng Neonate

    Jenis pangukuran

    Systolic Diastolic Mean

    Parameter pangukuran

    Otomatis, Pangukuran kontinyu

    Métode pangukuran Manual

    mmHg atanapi ± 2%

    SPO2

    Tipe tampilan

    Waveform, Data

    Rentang pangukuran

    0-100%

    Akurasi

    ± 2% (antara 70%-100%)

    Kisaran laju pulsa

    20-300 bpm

    Akurasi

    ± 1bpm atanapi ± 2% (pilih data anu langkung ageung)

    Resolusi

    1 bpm

    2-Suhu (Rektal & Permukaan)

    Jumlah saluran

    2 saluran

    Rentang pangukuran

    0-50 ℃

    Akurasi

    ± 0,1 ℃

    tampilan

    T1, T2, TD

    Unit

    Pilihan ºC/ºF

    Refresh siklus

    1s-2s

    Réspirasi (Impedansi & Nasal Tube)

    Jenis pangukuran

    0-150 rpm

    Akurasi

    ± 1bm atanapi ± 5%, pilih data anu langkung ageung

    Resolusi

    1 rpm

    Syarat kakuatan:

    AC: 100 ~ 240V, 50Hz/60Hz

    DC: Diwangun-di batré rechargeable,

    11.1V 24wh batré Li-ion

    Émbaran bungkusan

    Ukuran bungkusan

    305mm * 162mm * 290mm

    NW

    4,5 kg

    GW 6,3 kg

    LimEng Ly Kamboja jasa alus  pl (4) pl (5)
    Samvel Avagyan Arménia пока не проверял потом отпишусь
    , Afrika Kidul Muhun dibanderol masih evaluating ngan unpacked NIBP na Sats alus teuing, sapotong denok pakakas
    Julio Villanueva sagalana ok, perhatian pohara alus, solusi jeung kualitas barang
    hatur nuhun pisan Sherry sareng Abby
    Paul Elwin Esguerra pesenan dibungkus leres sareng sadaya unit fungsional sareng henteu aya karusakan fisik.

    hatur nuhun

    JOSHUA AGYEKUM Ghana Acan nampi éta tapi palayanan supplier saé.
    Kuring bakal salawasna ngagaleuh ti supplier ieu upami kuring nampi monitor sareng kualitasna
    Ahmad Esmat Arab Saudi layanan palanggan erfect.Koperasi, sareng ngolah pesenan dina waktosna.
    Ditampi kalayan persis sakumaha sapuk dina pesenan pameseran.
    Pilari maju pikeun bisnis upcoming.
    Hatur nuhun Iris Li,
    Hatur nuhun pabrik Xuzhou. Salam,
    Ahmad Esmat
    YorkMed
    IMPRAVE Ékuador Ékuador el equipo fue enviado rápido.y la asesoría fue la mejor.
    voy a seguir comprando a esta empresa
    Milan Petrovic Sérbia KUALITAS luar biasa
    hatur nuhun pisan
    Saad Derbas Arab Saudi hatur nuhun pisan kanggo perusahaan ieu pikeun produk ieu, kualitasna saé sakumaha anu dijelaskeun ..

    produk patali