products1

Yonker 8000C-1 monitor cardiac multi-parameter

Katerangan pondok:

LCD warna TFT sareng layar toél / 12 inci

Vital Signs Multi-parameter monitor pasien,

harga monitor pasien murah

Alat Analisis Patologis pikeun panggunaan rumah sakit

7-dinten bagan trend di gudang


Rincian produk

SPESIFIKASI TEKNIK

VIDEO PRODUK

Tag produk

Fitur

12,1 inci warna resolusi luhur tampilan LCD TET.
Ipis jeung torek dina desain, merenah tur portabel pikeun pamaké.
Analisis bagean ST real-time, deteksi pacemaker.
Rupa-rupa interfaces: layar baku, layar trend, layar CRG oxy, layar daptar NIBP, layar hareup badag.
3-tingkat audio / alarms visual.6000detik, ECG gelombang ngelingan
Résistansi cekap pikeun gangguan defibrillator sareng péso HF.
Nepi ka 400 grup daptar NIBP, 60 catetan acara alarem ngelingan,.
Diwangun-di batré litium rechargeable, kamampuhan gawé 2-jam.
WIFIsistem monitoring sentralportabelka ICU/CCU/OR

YK-8000C-1
YK-8000B (1)

Ihtisar

Rincian gancang
Tempat Asal: Jiangsu, Cina
Ngaran Brand: Yonker
Jumlah modél: 8000C-1
Sumber Daya: Listrik
Garansi: 1 Taun, 1 Taun
Layanan saatos-jualan: Pangrojong téknis online, dukungan téknis online
Bahan: Acrylic, logam, Plastik
Kahirupan rak: 1 taun, 5 taun
Sertifikasi kualitas: CE, ISO, CFS
Klasifikasi instrumén:Kelas II
Standar kaamanan: Taya
Ukuran tampilan: 12.1 inci
Parameter pilihan: ETCO2, IBP, BIS, CO jsb
Pasipatan: Diagnosis & Injeksi
Parameter: Spo2, nibp, Resp, ECG, suhu, PR
Ngaran produk: Monitor pasien multi-parameter
Ukuran: 303mm * 160mm * 287mm
Lingkungan suhu gawé: 0 - 40 ℃

Jasa Kami

1.Jaminan kualitas.
Standar kontrol kualitas anu ketat ngeunaan ISO9001 pikeun mastikeun kualitas pangluhurna.
Ngabales masalah kualitas dina 24 jam, sarta ngarasakeun 7 poé balik.

2. Garansi.
Sadaya produk gaduh garansi 1 taun ti toko kami.

3. Nganteurkeun waktos.
Kaseueuran Barang bakal dikirim dina 72 jam saatos mayar.

4.Three packagings milih.
Anjeun gaduh 3 pilihan bungkusan kotak kado khusus pikeun tiap produk.

5. Kamampuhan Desain.
Karya seni / Instruksi manual / desain produk nurutkeun sarat customer urang.

6.Customized LOGO jeung bungkusan.
1) Logo percetakan layar sutra (Min. order.200 pcs);
2) Laser engraved logo (Min. order.500 pcs);
3)Kotak warna Paket/polybag Paket (Min. order.200 pcs)

Asesoris

1 x alat

1 x Li-Baré

1 x Saluran kakuatan

1 x kawat bumi

1 x Buku Panduan Pamaké

1 x usik oksigén getih (pikeun SpO2, PR)

1 x manset tekanan darah (pikeun NIBP) 1 x kabel ECG (pikeun ECG, RESP)

1 x Suhu usik (pikeun Suhu)

acc-img

  • saméméhna:
  • Teras:

  • ciri
    EKG
    Input 3/5 kawat kabel ECG
    Bagian kalungguhan I II III aVR, aVL, aVF, V
    Meunangkeun pilihan *0,25, *0,5, *1, *2, Otomatis
    Laju nyapu 6.25mm/s, 12.5mm/s, 25mm/s, 50mm/s
    Rentang laju haté 15-30 bpm
    Kalibrasi ± 1mv
    Akurasi ± 1bpm atanapi ± 1% (pilih data anu langkung ageung)
    NIBP
    Métode tés Oscillometer
    Filsafat Dewasa, murangkalih sareng Neonate
    Jenis pangukuran Systolic Diastolic Mean
    Parameter pangukuran Otomatis, Pangukuran kontinyu
    Métode pangukuran Manual mmHg atanapi ± 2%
    SPO2
    Tipe tampilan Waveform, Data
    Rentang pangukuran 0-100%
    Akurasi ± 2% (antara 70%-100%)
    Kisaran laju pulsa 20-300 bpm
    Akurasi ± 1bpm atanapi ± 2% (pilih data anu langkung ageung)
    Resolusi 1 bpm
    Suhu (Rektal & Permukaan)
    Jumlah saluran 2 saluran
    Rentang pangukuran 0-50 ℃
    Akurasi ± 0,1 ℃
    tampilan T1, T2
    Unit Pilihan ºC/ºF
    Refresh siklus 1s-2s
    Resp (Impedansi & Nasal Tube)
    Jenis pangukuran 0-150 rpm
    Akurasi ± 1bm atanapi ± 5%, pilih data anu langkung ageung
    Resolusi 1 rpm
    PR
    Pangukuran sareng rentang alarm: 30 ~ 250 bpm
    akurasi pangukuran: ± 2 bpm atawa ± 2%

    produk patali