Parabot Rumah Sakit Yonker

Yonker hospital equipment
监护仪_17
80000CS

YK8000c _Monitor pasien panas

Panjelasan Produk:

YK-8000 séri monitor sabar, kalawan kinerja stabil maranéhanana sarta kaunggulan harga, boga reputasi tinggi na ditampa di dunya.YK-8000C nyaéta produk laris Yonker.Cai mibanda kaunggulan incomparably duanana dina kinerja produk na harga.

Kinerja produk:

  • Layar rampa LCD warna 12.1 inci ngadukung sababaraha modeu basa;
  • 8 parameter (ECG, RESP, SPO2, NIBP, PR, TEMP, IBP, ETCO2) + modul pinuh bebas (ECG bebas + Nellcor + tekanan getih Suntech + dual IBP);
8000CS

YK8000cs _Monitor pasien panas

Panjelasan Produk:

YK-8000CS mangrupikeun monitor pasien Multiparameter sareng 8 parameter (ECG, RESP, SPO2, NIBP, PR, TEMP, IBP, ETCO2).Éta mangrupikeun produk laris Yonker.Éta dumasar kana modél YK-8000C anu ningkatkeun penampilan, sareng éta langkung énggal sareng éndah.

Kinerja produk:

  • 8 parameter (ECG, RESP, SPO2, NIBP, PR, TEMP, IBP, ETCO2) + modul pinuh bebas (ECG bebas + Nellcor + tekanan getih Suntech + dual IBP);
  • Layar rampa LCD warna 12.1 inci ngadukung sababaraha modeu basa;
yk-800b

YK800b _ Kustomisasi monitor pasien

Panjelasan Produk:

Séri Yonker 800 mangrupikeun monitor pasien kalayan tingkat kustomisasi sareng kauntungan harga anu luhur.YK-800B nyaéta desain konci fungsi pinuh.Perusahaan Yonker ngagaduhan kapang bebas pambukaan sareng kamampuan suntikan, anu ngajantenkeun kontrol biaya anu saé, cocog pikeun pamandangan paménta khusus.

Kinerja produk:

  • Independen SpO2 + NIBP;
  • 7 inci warna layar toél LCD, ukuran leutik digabungkeun jeung desain unik tina sambungan kawat hareup, nyimpen spasi leuwih gurat;
yk-800c

YK800c _ Kustomisasi monitor pasien

Panjelasan Produk:

Séri Yonker 800 mangrupikeun monitor pasien kalayan tingkat kustomisasi sareng kauntungan harga anu luhur.YK-800C nyaéta desain konci fungsi pinuh.Perusahaan Yonker ngagaduhan kapang bebas pambukaan sareng kamampuan suntikan, anu ngajantenkeun kontrol biaya anu saé, cocog pikeun pamandangan paménta khusus.

Kinerja produk:

  • SpO2 bebas + NIBP + ETCO2;
  • 7 inci warna layar toél LCD, ukuran leutik digabungkeun jeung desain unik tina sambungan kawat hareup, nyimpen spasi leuwih gurat;
yonker m7

M7 _ Monitor rumah sakit Komunitas

Panjelasan Produk:

Yonker M7 multi-parameter monitor sabar kalawan 6 parameter (ECG, RESP, SpO2, NIBP, PR, TEMP) + bebas SpO2.Kalayan fungsi anu lengkep, harga murah sareng operasi anu gampang, éta seueur dianggo di rumah sakit komunitas sareng rumah sakit leutik sanés.

Kinerja produk:

  • 6 parameter (ECG, RESP, SPO2, NIBP, PR, TEMP) + SpO2 bebas;
  • 7 inci warna layar toél LCD ngarojong sistem multi-basa, penampilan produk exquisite, gampang dibawa;
yonker m8

M8_ Monitor rumah sakit komunitas

Panjelasan Produk:

Yonker M8 multi-parameter monitor sabar kalawan 6 parameter (ECG, RESP, SpO2, NIBP, PR, TEMP) + bebas SpO2.Kalayan fungsi anu lengkep, harga murah sareng operasi anu gampang, éta seueur dianggo di rumah sakit komunitas sareng rumah sakit leutik sanés.

Kinerja produk:

  • 6 parameter (ECG, RESP, SPO2, NIBP, PR, TEMP) + SpO2 bebas;
  • 8 inci warna layar toél LCD ngarojong sistem multi-basa, penampilan produk exquisite, gampang dibawa;
yonker E12

E12 _ ICU, CCU, ATAWA monitor

Panjelasan Produk:

Seri Yonker E mangrupikeun monitor pasien anu dirancang pikeun ICU, CCU sareng OR.E12 mangrupakeun monitor sabar Multiparameter kalawan 8 parameter (ECG, RESP, SPO2, NIBP, PR, TEMP, IBP, ETCO2), rojongan diagnosis, monitoring, bedah tilu modus ngawaskeun, kawat rojongan atawa sistem monitoring sentral nirkabel.

Kinerja produk:

  • 8 parameter (ECG, RESP, SPO2, NIBP, PR, TEMP, IBP, ETCO2) + modul pinuh bebas (ECG bebas + Nellcor);
  • 12.1 inci warna layar toél LCD ngarojong multi-lead 8-kanal tampilan gelombang dina layar tur ngarojong sistem multi-basa;
Yonker E15

M15_ ICU, CCU, ATAWA monitor

Panjelasan Produk:

Seri Yonker E mangrupikeun monitor pasien anu dirancang pikeun ICU, CCU sareng OR.E15 boga layar LCD 15 inci kalawan multi-lead 12 channel tampilan gelombang jeung 8 parameter (ECG, RESP, SPO2, NIBP, PR, TEMP, IBP, ETCO2), rojongan diagnosis, monitoring, bedah tilu modus monitoring, kawat rojongan atawa sentral nirkabel. sistem ngawaskeun.

Kinerja produk:

  • 8 parameter (ECG, RESP, SPO2, NIBP, PR, TEMP, IBP, ETCO2) + modul pinuh bebas (ECG bebas + Nellcor);
  • 15 inci warna layar toél LCD ngarojong multi-lead 12 channel tampilan gelombang dina layar tur ngarojong sistem multi-basa;
Yonker IE4

IE4 _ Portabel, ngangkut monitor pasien

Panjelasan Produk:

runtuyan Yonker IE mangrupakeun monitor sabar dirancang pikeun situasi angkutan.IE4 mangrupakeun monitor sabar handheld anu ukuranana leutik, gampang pikeun mindahkeun, fléksibel dina kombinasi parameter, harga mirah tur minuhan sarat kustomisasi.

Kinerja produk:

  • SpO2 bebas, CO2 bebas, tekanan getih bebas;
  • 4 inci layar rampa TP, tingkat waterproof: IPX2;
Yonker IE7

IE7 _ Portabel, ngangkut monitor pasien

Panjelasan Produk:

runtuyan Yonker IE mangrupakeun monitor sabar dirancang pikeun situasi angkutan.IE7 mangrupikeun monitor pasien multi-parameter anu dirancang sareng dikembangkeun pikeun ngawaskeun ambulan, anu leutik sareng gampang diangkut.

Kinerja produk:

  • 6 parameter (ECG, RESP, SPO2, NIBP, PR, TEMP);
  • 7 inci layar rampa TP, tingkat waterproof: IPX2;
neonatal patient monitor

N8 _ Monitor pasien neonatal

Panjelasan Produk:

Yonker N séri nyaéta monitor sabar dirancang pikeun neonatal.Monitor N8 henteu ngan ukur netepkeun sistem kisaran alarem ngan ukur pikeun bayi anu anyar lahir, dideteksi gangguan engapan, kalayan sistem bantosan diri darurat otomatis.

Kinerja produk:

  • 8 parameter (ECG, RESP, SPO2, NIBP, PR, TEMP, IBP, ETCO2) + modul pinuh bebas (ECG bebas + Nellcor);
  • Neonatal incubator konsentrasi oksigén lingkungan real-time ngawaskeun;
ecg monitor for home

YK810a_ Monitor pasien rumah tangga

Panjelasan Produk:

Yonker 810 séri monitor sabar loba favored ku pamaké imah pikeun ukuran leutik anak, operasi gampang, ukuran akurat, kualitas stabil sarta kaunggulan harga atra.

Kinerja produk:

  • SPO2 + PR;
  • fungsi panyimpen data otomatis: ngarojong ampir 96 jam query data monitoring sajarah;
  • 4.3 inci layar LCD warna, ngarojong sababaraha sistem basa;
B超机_17
cheap ultrasound machine

YK-up8

Panjelasan Produk:

1. Platform pencitraan canggih

  • *Chip processing gambar-kinerja luhur bisa nyadiakeun algoritma leuwih kuat;
  • * Konsumsi kakuatan rendah sareng desain anti-vius mastikeun produk Stabil sareng dipercaya;
  • * Kapasitas panyimpen anu ageung tiasa nyayogikeun pangkalan data langkung sabar;

2. Téknologi gambar unik, kualitas gambar punjul

  • * Rojongan B, M, Warna.PDI, mode gambar PW;
  • * Precision tinggi fokus Imaging dinamis;
  • * Téknologi réduksi noise Speckel;
portable ultrasound machine

YK-ul8

Panjelasan Produk:

1. Sistim manajemén data kuat

  • * Hiji konci hemat pikeun fles ngaronjatkeun eficiency karya;
  • * DICOM 3.0 anu dirojong tiasa komunikasi sareng sistem PACS rumah sakit sacara lancar;
  • *Panyambung hardware baku bisa ngirimkeun data ka alat periferal;

2. Desain penampilan ergonomic

  • *15 "LCD médis-dipaké tampilan layar resolusi luhur brings sudut visual winder jeung gambar jelas;
  • * Panel kontrol singket dina visual jeung merenah dina operasi;
心电图机_17
ecg machine

Ecg 3

Panjelasan Produk:

  1. 1. Desain modern, beurat hampang, ukuran kompak;
  2. 2. Sakaligus akuisisi 12 kalungguhan, tampilan layar pinuh 12 channel ECG gelombang.7 '' layar warna, duanana push-tombol jeung operasi touch(opsional);
  3. 3. Saringan sénsitip tina ADS, HUM, sareng EMG;
  4. 4. pangukuran otomatis, itungan, analisis, gelombang katirisan.Otomatis-nganalisis jeung otomatis-diagnostik bisa ngurangan beungbeurat dokter sarta ngaronjatkeun efisiensi gawé;
  5. 5. adjustment otomatis tina dasar pikeun rékaman optimal;
  6. 6. printer termal jeung kertas print 80mm, print sinkronisasi;
  7. 7. Anjog kaluar fungsi deteksi;
  8. 8. Diwangun-di rechargeable li-ion batré (12V / 2000mAh), AC / DC konversi kakuatan.Nyaluyukeun kana 100-240V, 50/60Hz AC catu daya.
注射泵_17
syringe pump

Sp1

Panjelasan Produk:

Penampilan anyar pikeun nyayogikeun sensibilitas visual anu langkung saé;Intuitif sareng jelas nunjukkeun rupa-rupa inpormasi ngaliwatan layar LCD sareng LED.

Kinerja produk:

  • 1. Desain salaku Hiji-konci kenop Rotary sarta panganteur pamaké interaktif inovatif;
  • 2. Kombinasi multi-pompa diwenangkeun pikeun ngahemat leuwih spasi;
  • 3. Hiji-konci pikeun ngamimitian basajan mode suntik, nu nyandak operasi gampang;
  • 4. Cocog jeung sagala merk jarum suntik sanggeus calibration bener;
  • 5. Perpustakaan ubar komprehensif sanggup nyugemakeun sagala rupa kaperluan klinis;
  • 6. Intelligently nangtukeun ukuran jarum suntik: 10ml, 20ml, 30ml, 50ml (60ml);
  • 7. Alarm kombinasi sora manusa, kecap kabaca jeung lampu visual;
血氧仪_17
Handheld Pulse Oximeter

Yk820mini

Kinerja produk:

  • 1.SpO2
  • Rentang pangukuran: 0% ~ 99%
  • Akurasi: ± 2% (70% ~ 99%), 0% ~ 69% teu ditangtukeun
  • Resolusi: 1%
  • 2. PR
  • Rentang pangukuran: 30bpm-250bpm
  • Akurasi: ± 1 bpm
  • Resolusi: 1 bpm
  • 3. TEMP
  • Input: Permukaan awak sensor suhu résistor sénsitip termal
  • Rentang pangukuran: 0c~50c
  • Akurasi: ± 0.2C
  • Resolusi: 0.1C
mini Handheld Pulse Oximeter

 

YK820a

Kinerja produk:

  • 1. 2.4 inci resolusi luhur tampilan LCD, layar bisa ditampilkeun horisontal jeung vertikal.
  • 2. Kompak, leutik, hampang, dibabawa sareng gampang dioperasikeun;
  • 3. panganteur ngawaskeun parameter calakan;
  • 4. Alarm audio jeung visual;
  • 5. Nepi ka 20-jam data trend pasien di gudang, gampang ngelingan;
  • 6. Diwangun-di batré litium rechargeable, 10-jam apability kerja kontinyu;