products1

Yonker Pulse Oximeter pikeun Kid K1

Katerangan pondok:

 

Anak Oximeter Fingertip Pulse pikeun Rumah Sakit / imah / klinik

 

Rentang Aplikasi:Rumah Sakit / Imah / Klinik

 

tampilan:Layar OLED, 4-arah & 6-mode tampilan nyadiakeun bacaan merenah

 

Parameter:Spo2, Pr, gelombang, bar pluse

 

Pilihan:Fungsi gravitasi, fungsi Blutooth

 

Jumlah Pesanan Minimum:1000 lembar

 

Pangiriman:Stok Barang bakal dikirim dina 3 dinten


Rincian produk

Spésifikasi teknis

Video produk

Eupan balik (2)

Tag produk

1.Colors Pilihan: Konéng, Beureum

Desain 2.Unique pikeun pamakéan anak, leutik tur aman, inohong kartun lucu nyadiakeun kids Anjeun pangalaman senang

3.With a landyard sarta mawa hal merenah ngagunakeun jeung neundeun, lucu jeung lemes, ramah pikeun kids pamakéan
4.Setting rentang alarem of SpO2jeung laju pulsa

5.PI- Indikasi Indéks Perfusi (Pilihan)

muatan 6.Fast: bisa ngarojong pamakéan jangka panjang tanpa deal ngagantian batré sering pikeun kids & pamakéan outdoor

1

Dual warna OLED mintonkeun SpO2, PR, gelombang, Pulse bar, multifungsi nunjukkeun anjeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kaséhatan anjeun.

Rumah sakit jeung kulawarga bisa ngukur jenuh oksigén pulsa anak, laju pulsa jeung indéks irigasi dina hiji lungkawing tetep nepi ka kaayaan orok urang.

feature2
12
K1-1
1

Dirancang pikeun kids atawa pamakéan outdoor, ukuranana leutik turbatré litium rechargeable,ngajantenkeun gampang dianggo sareng portabel.

K1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • SpO2
    Rentang pangukuran 70~99%
    Akurasi 70%~99%: ±2angka;0%~69% euweuh harti
    Resolusi 1%
    kinerja perfusi low PI = 0,4%, SpO2=70%,PR=30bpm:FlukeIndex II, SpO2+3 digit

     

    Laju Pulsa
    Ukur rentang 30~240 bpm
    Akurasi ± 1 bpm atawa ± 1%
    Resolusi 1 bpm

     

    Syarat Lingkungan
    Suhu Operasi 5 ~ 40 ℃
    Suhu Panyimpenan -20 ~ + 55 ℃
    Kalembaban Ambient ≤80% euweuh kondensasi dina operasi≤93% euweuh kondensasi di gudang
    Tekanan atmosfir 86kPa~106kPa

     

    Sarat kakuatan
    Batré litium, Konsumsi Daya <30mA
    waktos ngecas 2,5 jam
    Waktu siaga 48 jam
    Waktos damel leuwih ti 5 jam

     

    Spésifikasi
    Paket kaasup 1pc oximeter K11pc lanyard1 pcs USB cable1pc instruksi manual
    Diménsi 44mm * 28.3mm * 26.5mm
    Beurat 20.2g (kaasup batré)

    , Polandia sagalana ok

    produk patali